Sada također Eurojackpot online, preko interneta

Sada također Eurojackpot online, preko interneta

2014-09-16 22:58:36 -

Eurojackpot je postao popularna europska lutrija. Sama ideja ponude jedne igre u nekoliko zemalja pridonosi njenoj popularnosti. Pravila osiguravaju da jackpot nikad ne padne ispod 10 milijuna eura, a polovica svih oklada se uvijek podijeli među dobitnicima. A to je pristojan start. Lutrija trenutno djeluje u 17 europskih zemalja, a u bliskoj budućnosti taj broj će se proširiti da uključi zemlje poput Slovačke, Mađarske i Češke vjerojatno nešto kasnije. To sve ovisi o procesu licenciranja u tim zemljama.

Ako vam se sviđaju online igre i ako ste naviknuti na kupnju online, ne postoji ništa što stoji na vašem putu da igrate Eurojackpoint online danas - preko interneta. Nakon jednostavne registracije, plaćanja s kreditnom karticom, Skrill ili Neteller, ne postoji ništa što vas može odvratiti od odabira vašeg tiketa i popunjavanja online. Postoji nekoliko prednosti za to - osim praktičnosti, postoje zanimljive promocije koje se nude samo na internetu.

U rujnu 2014 igrač iz Finske također je podnio njegov tiket putem Interneta. U tom trenutku on sigurno nije imao pojma da će postati rekordni dobitnik jackpota od 61,2 milijuna eura. Njemu nije bilo potrebno ići skupljati njegovu nagradu - ona je bila uplaćena izravno na njegov bankovni račun.

Igrajte Eurojackpot danas, preko interneta

Igrajte Eurojackpot danas, preko interneta
Gdje sudjelovati u online lotu
Germania Pročitajte pregled
PSK Pročitajte pregled
Mozzart Pročitajte pregled
The Lotter Pročitajte pregled
Jackpot.com Pročitajte pregled

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se