Odgovorno igranje online lota

Odgovorno igranje online lota

2016-08-02 16:57:18 -

Srećke i loto – blaži oblici kockanja

Srećke i loto predstavljaju društveno prihvatljive oblike kockanja u svim zemljama. Ako spomenete da ste se kladili na Eurojackpot ili kupili srećku, nitko vas neće smatrati ovisnikom o kockanju. No ako spomenete da ste posjetili kasino, mogli bi vas čudno pogledati. Zanimljivo je da je povrat za igrače (postotak dobitaka u ukupnim prihodima) mnogo veći za druge igre u odnosu na loto. Primjerice, rulet i slotovi omogućuju velik povrat za igrače.

Ovisnost o lotu

Iako je loto blaži oblik kockanja, potreban je oprez. Uložite samo onoliko koliko možete i izgubiti. Na kraju krajeva, srećke i loto obično su i oblik zabave. Ako redovito igrate, mjesečni iznos koji uplatite ne bi smio ugroziti vaš kućni budžet. Potencijalna zarada uvijek je primamljiva i često viđamo džekpotove vrijedne više desetaka milijuna eura, ali nikada ne uzimajte zajmove za kupnju srećki ili listića za loto.

Pomoć je uvijek dostupna

Ako smatrate da previše igrate, ako osjećate stres prije objave rezultata lota ili ako vam prijatelji i obitelj kažu da budete oprezni, prekinite na neko vrijeme. Ako je situacija ozbiljnija, dovedite se u red i razgovarajte s psihologom ili posjetite web-mjesto namijenjeno zaštiti od ovisnosti o kockanju, kao što je:

Probajte omiljenu igru besplatno
Ace scratch Scratch card NetEnt Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se