The Lotter

Prodaja lota: Ne
Dostupno na sljedećim jezicima:
Depoziti i isplate: Dostupne mnoge brze metode plaćanja
Ulazni bonus:
Licenca: Europska licenca
Registracija i uživajte u izvrsnoj igri

Pregled The Lotter kasina

Lotter Enterprises Limited od 2002. g. omogućuje mrežni pristup mnogim službenim lutrijama diljem svijeta. Ova tvrtka kupuje listiće umjesto vas, a skenirani listić možete vidjeti na svom računu. Od početka njezina rada, milijuni registriranih igrača unovčili su svoje dobitke. Naknada za obradu uključena je u cijenu listića tako da možete zadržati sve što osvojite.

Bez obzira na to gdje se nalazite, možete okušati sreću u bilo kojoj od dostupnih lutrija, kojih je više od 50. Među ostalim, ponuda uključuje američki Powerball, australski Oz Lotto, španjolski El Gordo, talijanski SuperEnalotto, mađarski Otoslotto, poljski Lotto, ruski Gosloto 6/45, europski EuroJackpot, EuroMillions i mnoge druge. Web-mjesto pruža ne samo njihovu široku ponudu, nego i sve rezultate i povijest, na vrlo pristupačan način. Ako želite ostati u tijeku gdje god se nalazili, možete upotrijebiti i njihove mobilne aplikacije (za iPad, iPhone i Android). Dodatna je prednost što je web-mjesto dostupno na mnogo jezika.

Promocije i novosti o The Lotter kasinu

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se