Grupni ulozi u lutrijskoj igri

Grupni ulozi u lutrijskoj igri

2019-12-19 15:09:03 -

Mnogo je puteva do pobjede u lutrijskoj igri. Neki igrači pokušavaju primijeniti matematičke vještine ili gledaju stare snimke izvlačenja i raspisuju tablice izvučenih brojeva, dok se drugi jednostavno oslanjaju na sreću. Postoje i oni koji si povećavaju šanse s pomoću grupnih uloga.

Što je to grupni ulog?

Ne postoji nikakav poseban gumb za grupno igranje ili sličnu funkciju kada se igra putem interneta. Grupni ulog podrazumijeva dogovor s prijateljima, susjedima ili čak članovima obitelji. Odaberete igru u kojoj želite staviti grupni ulog i zatim svaki član grupe kupi listić s brojevima za igranje. U slučaju ostvarivanja dobitka podijelit ćete ga ravnopravno među svim članovima grupe.

Zašto je grupni ulog koristan?

Lutrijske igre imaju određenu vjerojatnost za osvajanje jackpota. Pobjeda može na prvu izgledati jako daleko, ali ogromni zgodici nisu neuobičajeni čak ni u našoj državi. Osvajanje velikih svota novca nije nerealno i ponekad vam treba samo malo sreće. Ako se ipak ne želite osloniti samo na sreću, tada vam grupni ulog može pomoći da povećate vjerojatnost ostvarivanja dobitka i do nekoliko puta.

Grupni ulozi u praksi

Finski grad Siilinjärvi najuspješniji je primjer grupnog igranja. U ovom se gradu pojavilo 50 novih milijunaša u roku od nekoliko sekundi. Dobitni listić od 10 eura donio je ogroman jackpot: čak 90 milijuna eura. Listić je bio dio grupnog uloga u kojem je sudjelovalo 50 stanovnika tog finskog grada.

Svi su kupili po jedan listić i pristali ravnopravno podijeliti dobitak. Na taj su način povećali svoje šanse za 50 puta i bili uspješni. Svaki je igrač kući odnio više od milijun eura.

Gdje možete isprobati grupno igranje lutrijskih igara?

Grupno igranje možete isprobati u bilo kojoj lutrijskoj igri koja uključuje pogađanje brojeva. Odaberite jednu od lutrijskih igara koja nudi zanimljive zgoditke. Što je veći broj članova grupnog uloga, to su veće šanse za ostvarivanje dobitka.

Probajte omiljenu igru besplatno
Ace scratch Scratch card NetEnt Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se