EuroJackpot

EuroJackpot

2018-06-22 08:26:59 - Braňo "Ace"

Lutrija Eurojackpot ostvarenje je snova za igrače iz 18 država Europske unije. Jednostavna pravila lutrije, visok faktor sigurnosti i fantastični dobici. Što biste još mogli poželjeti? Omiljena lutrija pojavila se kao odgovor na iznimno omiljenu europsku lutriju – EuroMillions. Eurojackpot izvlačio se prvi put u ožujku 2012. godine, i iako je izvorno osmišljen u Amsterdamu, do današnjeg dana redovito se izvlači u Helsinkiju u Finskoj.

Zašto je Eurojackpot tako izvanredan? Prvo što pada na pamet jest ogromna glavna nagrada. Ona postupno raste od minimalne nagrade od 10 milijuna eura do nevjerojatnog maksimalnog iznosa od 90 000 000 eura. Druga pogodnost jest da se novac počinje prebacivati na nagradu za drugo mjesto kada pobjednički iznos za 1. mjesto prijeđe 90 000 000 eura. Nakon što prijeđe ograničenje za drugo mjesto, premješta se na treće i tako dalje. Na taj način, može se dogoditi da ne morate pogoditi sve brojeve da biste osvojili milijune.

Načela lutrije EuroJackpot

Načela lutrije EuroJackpot su jednostavna. Ovo je lutrija s tzv. powerball elementom. Vaš je zadatak pogoditi sedam brojeva. Birate pet brojeva od 50 glavnih brojeva između 1 i 50 i dodatna 2 broja između 1 i 10, koji su tzv. Eurobrojevi. Na taj način, matrica lutrije kombinacija je 5/50 i 2/10.

Iznos je uloga u lutriji Eurojackpot 2 € za svaki potpuno popunjeni stupac s jednim savjetom za svaku sesiju klađenja. Naravno, možete unaprijed uplatiti ulog za više sesija odjednom. Druga opcija jest da svoj listić odigrate na mreži, kao sustavni ulog. Kod takvih uloga, broj pogađanja određuje sustav na temelju sustavnih tablica za Eurojackpot.

Mrežna izrada listića putem interneta

Možete sami odlučiti koji će brojevi biti na listiću i onda ručno kliknuti na njih na mrežnom polju za igru. Drugi je način pustiti sustav da generira nasumične brojeve. Ovi nasumični brojevi također statistički pružaju veću mogućnost pobjede. Zašto? Većina igrača oslanja se na svoje sretne brojeve i datume rođenja. Međutim, zanemaruju brojeve veće od 31 za koje postoji jednaka šansa da će biti izvučeni. Iz tog razloga, kad se izvuku kombinacije manjih brojeva, nagrade se dijele između više ljudi.

Nakon što postavite ulog, preostaje vam samo da pričekate rezultate izvlačenja do sljedećeg petka. Izvlačenje se odvija na dva uređaja i izvlači se ukupno 7 brojeva. Prvih pet brojeva izvlači se s uređaja koji sadržava 50 kuglica koje nose brojeve od 1 do 50. Nakon toga, slijedi izvlačenje koje se odvija na drugom uređaju s 10 brojeva od 1 do 10.

Iskušajte svoju sreću s lutrijom Eurojackpot

Definitivno se isplati isprobati lutriju Eurojackpot. Svoj listić možete odigrati čak i preko mobilnog telefona ili tableta – većina tvrtki za lutrije koje nude Eurojackpot imaju dostupne pametne mobilne aplikacije s lutrijama dostupnim za vaš uređaj s iOS operativnim sustavom (Apple) ili čak i Androide. Hajde, odaberite brojeve u koje vjerujete i uz nekoliko klikova postanite dijelom ove predivne igre za novac koja može promijeniti vaš život. Sretno.

Gdje sudjelovati u online lotu
Germania Pročitajte pregled
PSK Pročitajte pregled
Mozzart Pročitajte pregled
The Lotter Pročitajte pregled
Jackpot.com Pročitajte pregled

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se