Astronomska nagrada lutrije Mega Millions

Astronomska nagrada lutrije Mega Millions

2018-11-06 00:00:00 -

The Američka lutrija Mega Millions lučinila je jednu sretnu osobu milijarderom. Da, dobro ste pročitali! Igrač/ica iz Južne Karoline osvojio/la je nevjerojatan iznos od 1,6 milijardi dolara i to je trenutačno najveća osvojena nagrada na svijetu.. Prije toga, prvo mjesto pripadalo je džekpotu u iznosu od 1,5 milijardi dolara iz 2012. godine, kada su tri dobitnika iz Kalifornije, Floride i Tennesseeja podijelili nagradu.

Sreća je u svakom pogledu bila na strani dobitnika. Dobitnik je točno pogodio svih 6 dobitnih brojeva: 5, 28, 62, 65, 70 i Mega Ball broj 5. Ovo vam se može činiti nevjerojatno jer su šanse za takav dobitak 1 naprema 302 milijuna. Da nitko nije pogodio brojeve, džekpot bi narastao na 2 milijarde.

„Milijun dolara promijeni vaš život. A milijarda dolara zaista je neuobičajen iznos”, rekao je John Crown, koji je objavljivao dobitne brojeve. „Ono što je zanimljivo kod ovog džekpota uzbuđenje je i entuzijazam i činjenica da se događa upravo sada!”

Svaki pobjednik ima dvije opcije. Može odmah unovčiti svoju nagradu i tako je izgubiti gotovo pola (u ovom slučaju dobitniku bi ostalo 878 milijuna dolara) ili se može odlučiti na opciju da mu/joj se isplaćuje 1,6 milijardi dolara tijekom 29 godina.

Možda se radi o ogromnoj nagradi, ali čak ni tako veliki iznos neće uništiti ovu tvrtku. Amerikanci zaista vole kockanje i u protekloj su godini potrošili više od 72 milijarde dolara na klasične loto igre.

Probajte omiljenu igru besplatno
Ace scratch Scratch card NetEnt Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se