Rizk

Promocije i novosti o Rizk kasinu

 • Ove srijede preuzmi chip za duplu brzinu

  Ove srijede preuzmi chip za duplu brzinu

  2024-07-24 00:01:00

  Rizk je pretvorio tvoje obične srijede u turbo srijede! Svake srijede chip Duple brzine bit će dodan u tvoj pretinac Nagrada čim se prijaviš. Jednom kada ih preuzmeš, svaki tvoj ulog imat će dvostruko jači utjecaj na punjenje Power bara. Ne zaboravi – prelaskom na novu razinu osvajaš novu nagradu na Wheel of Rizku! Srijeda je dan za Duplu brzinu. Preuzmi ju iz svojih Nagrada!

  Registracija i uživajte u izvrsnoj igri
 • Samo na rizku: osvoji novi jackpot!

  Samo na rizku: osvoji novi jackpot!

  2023-10-27 00:00:00

  Tvoje omiljene igre dobile su jackpot makeover. Od sada možeš igrati neke od najpopularnijih Pragmatic igara i u novoj verziji, i možda osvojiš jackpot! Bori se s moćnim bogovima u igri Gates of Olympus, osjeti adrenalin dok loviš velike ribe u Big Bass Bonanzi ili doživi slatku eksploziju u Sweet Bonanzi. Ovo je tvoja prilika da ostvariš snove uz svoje omiljene slotove!

  Registracija i uživajte u izvrsnoj igri

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se