Kako igrati srećke na internetu

Kako igrati srećke na internetu

2016-08-03 07:51:21 -

Kao i klađenje, igranje ruleta ili kockanje, slotovi postupno prelaze sa brick & mortar strojeva na on-line kasina na internetu, također i druge vrste igara za kockanje, kao što su lutrijski listići i srećke, doživjeli su isti trend. Ne morate ići na novinske štandove, poštanske urede ili druga lutrijska mjesta. Ukoliko se umorite od tradicionalnih srećki, pokušajte s virtualnim. Samo se morate logirati u Vaš omiljeni on-line kasino da bi kupili lutrijske listiće ili srećke on-line.

Kako igrati srećke na internetu?

Ovo se radi na isti način kao i na lutriji s papirnatim srećkama. Na početku, generira se serija srećki u elektronskom okruženju - na isti način na koji se tiskaju papirnate srećke. Nakon toga, igrač bira i kupuje određenu srećku iz serije. Nakon srećke ili otvaranja igračkog polja, pobjednički simboli određuju iznos nagrade, ukoliko postoji. Sve pobjedničke kombinacije simbola su navedene u serijskom planu lutrije, zajedno s iznosom pobjedničkih srećki u lutriji.

Jesu li on-line lutrijski listići sigurni?

Ukoliko igrate u licenciranim on-line kasinima kao što je navedeno na našoj web-stranici, ne morate se ničeg bojati. U okviru EU, on-line kasina su predmet nadzora putem certificirane službe. Služba nadzire pridržavanje strogih pravila i fair-igre. Svaka igra se uređuje planom igre.

Vrste srećki

Osnovni princip svih srećki je isti. Određene serije se razlikuju samo po svojim parametrima, kao što je cijena po jednoj srećki, maksimalna nagrada, nagradna struktura serije i grafički izgled srećke i pobjednički simboli. Određene serije nude i mogućnost dobijanja progresivnog džekpota igre.

Probajte omiljenu igru besplatno
Ace scratch Scratch card NetEnt Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se